Commissies

Het Begeleidingsorkest voor Noord Holland kent een tweetal commissies.

Artistieke Commissie

De commissie voor artistiek beleid (Artistieke Commissie (AC)) adviseert het bestuur over het aannemen van nieuwe leden na een proeftijd van maximaal 6 maanden. Tevens besluit de artistieke commissie in eerste instantie over het aannemen van aangeboden begeleidingen en besluit het over de samenstelling van het programma van het 'eigen concert'. De commissie adviseert vervolgens over het eventueel aantrekken van een solist ten behoeve van een concert, benoeming en ontslag van een dirigent en andere zaken die het muzikale peil van de vereniging positief of negatief beïnvloeden.

De AC bestaat uit een viertal orkestleden die een evenredige vertegenwoordiging vormen van de instrumentgroepen in het orkest:

  • Frans Jurjaanz (voorzitter)
  • Joost Honselaar (lid)
  • Ineke Smalbraak (lid)
  • Martin Jansen (lid)

De AC wordt geadviseerd door concertmeester Loekie van der Heide en dirgent Pieter-Jan Olthof.

Eigen Concert commissie

De eigen concert commissie heeft als doel het organiseren van het 'eigen concert'.

In he voorjaar van 2019 en het voorjaar van 2020 zullen we weer twee concerten organiseren. Het bestuur is op zoek naar orkestleden die plaats willen nemen in de concertcommissie. De commissie wordt voorgezeten door een lid van het bestuur.

  • Eefje Winder - voorzitter

De commissie is hard op zoek naar sponsoren en donateurs die deze concerten mogelijk willen maken. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met een van de leden van de commissie via het contactformulier.

 

 

Who's online

We have 27 guests and no members online

Search

VOLG ONS


 Facebook


 TwitterCopyright © 2016 Begeleidingsorkest voor Noord Holland. All Rights Reserved.