KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING DIRIGENT PIETER-JAN OLTHOF

Wij zijn heel trots u te mogen meedelen dat onze dirigent Pieter-Jan Olthof op donderdag 26 april 2018 is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester Hafkamp van de Gemeente Bergen heeft het bijbehorende lintje uitgereikt. Wij zijn ontzettend blij dat hij op deze wijze wordt geëerd en zijn er trots op dat ons orkest al bijna 45 jaar zo’n bijzondere dirigent heeft.

De aanvraag voor een Koninklijke Onderscheiding ging gepaard met prachtige ondersteuningsbrieven van onder meer professionele en amateurzangers, bestuurders van onze vaste Oratoriumkoren uit Bergen, Schagen en Castricum, ouders en voormalige leerlingen en van onze eigen leden en ons bestuur. Van deze brieven is door Wieke Leenstra (vormgeefster en fotografe) en Berenda Dekkers (koorlid en voormalig voorzitter van Koorvereniging Bergen) een heel mooi boekje gemaakt, waarvan een ingebonden exemplaar aan Pieter-Jan Olthof is overhandigd.

De digitale versie kunt u hier (via website Koorvereniging Bergen) downloaden zodat u kunt lezen hoeveel waardering er voor hem is, niet alleen binnen de muziekwereld maar ook daarbuiten.

 

Who's online

We hebben 159 gasten en geen leden online

Search

VOLG ONS


 Facebook


 TwitterCopyright © 2022 Begeleidingsorkest voor Noord Holland. All Rights Reserved.

Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren en verkeer te analyseren. Informatie over je gebruik van deze site wordt gedeeld met Google. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies
Ok