We mogen weer!

Ons laatste concert was in december 2019... Wat zijn we ontzettend blij dat er nu weer nieuwe concerten op de agenda staan!
Kijk voor de volledige agenda onder 'concerten, agenda - overzicht'. 

Op zondagmiddag 7 november om 14.00 uur begeleiden we Oratoriumkoor Schagen en op vrijdagavond 12 november om 20.00 uur Koorvereniging Bergen.
Prachtige programma's met in Schagen voor de pauze werken van Purcell, Fauré, Mendelssohn, Rutter en Mozart en na de pauze het Requiem van Mozart.
In Bergen spelen we ook het Requiem van Mozart en voor de pauze daar het prachtige Requiem van Gabriel Fauré.

Ga voor kaarten naar:
www.oratoriumkoor.nl (Schagen)
www.koorverenigingbergen.nl (Bergen)

   

 

 

Vanwege de COVID-19 pandemie die in maart 2020 in Nederland echt de kop op stak, heeft helaas heeft ook ons orkest de repetities moeten staken en reeds eerder geplande concerten voor 2020 en waarschijnlijk deel van 2021 moeten annuleren. Op het moment van schrijven

Corona leven we in april 2021 en maken we mee dat we ons nog bevinden in een situatie van complete lockdown en is de Britse/Engelse/andere extra besmettelijke variant van het coronavirus ook in Nederland aanwezig. In Londen stonden er hierdoor wachtrijen van ambulances voor de ziekenhuizen en in Nederland worden ook dat soort situaties gevreesd, waardoor de lockdown voorlopig verlengd is.

Ondanks dat we allemaal heel graag weer willen beginnen met repeteren én het geven van concerten, is er vooralsnog geen uitzicht op het weer hervatten van repetities en concerten. Maar, het orkest is echter springlevend en met online bijeenkomsten via de tegenwoordige videoconferencing tools als Zoom en Google Meet, blijft er contact en wordt er door ons fantastische bestuur van alles gedaan om in deze moeilijke situatie voort te blijven bestaan.

We hopen dat de situatie in Nederland snel kan verbeteren en we weer kunnen starten met repeteren en het plannen van concerten, samen met onze vaste koren. Heel voorzichtig durven we vooruit te kijken en hopen we dat in het najaar weer concerten met publiek mogelijk zijn.

De concertagenda is daarom nu wel ingevuld, maar voorlopig alles onder voorbehoud!

Blijf gezond en graag zien we u terug bij een van onze concerten ! 

Tot die tijd kunnen we in ieder geval nog genieten van een opname van 'The Lark Ascending' van R.Vaughn Williams met als solist Shin Sihan tijdens ons Midzomerconcert uit 2019. De beeldkwaliteit is niet erg goed, vanwege opname met mobiele telefoon, maar het geluid is vrij aardig.

 

The Lark Ascending - solist Shin Sihan 

 

 

Who's online

We hebben 23 gasten en geen leden online

Search

VOLG ONS


 Facebook


 TwitterCopyright © 2016 Begeleidingsorkest voor Noord Holland. All Rights Reserved.

Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren en verkeer te analyseren. Informatie over je gebruik van deze site wordt gedeeld met Google. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies
Ok